Uncategorized

YOUTH SHAKLEE : Produk penjagaan kulit muka selamat tanpa bahan kimia merbahaya dan

Cantik, muda , jelita semua perempuan inginkannnya. Mesti ramai yang mencari produk penjagaan kulit muka yang berkesan, selamat dan bebas dari bahan kimia merbahaya kan. Kita sebagai wanita ni bukanlah tak nak menerima hakikat bahawa diri semakin berusia tapi kita sebenarnya tak nak mengorbankan pengalaman kita dengan sebarang benda! Kita hanya tidak suka melihat diri kita di dalam cermin yang tidak menunjukkan betapa mudanya kita rasakan di dalam diri.

8

Dan sebab Itulah yang menjadi inspirasi untuk YOUTH. Produk penjagaan kulit muka yang direka untuk memastikan dunia melihat wanita sebagaimana wanita melihat diri sendiri.

Kena dengan tagline yang kami iaitu Youth is Hope, penjagaan kulit YOUTHâ„¢ bukan hanya meningkatkan kesihatan kulit anda secara dramatik, malah ianya 100% dijamin mampu mengubah usia kulit anda menjadi lebih muda. Sememangnya menakjubkan.
Best ke tak besh tetapi bagaimana shaklee buktikan bahawa kulit kita nih sememangnya menjadi lebih muda?
Dihasilkan secara klinikal oleh pakar kulit bertaraf dunia, Indeks Usia Kulit mengukur tanda-tanda penuaan kulit dengan data klinikal yang berasaskan fakta.

Kenapa perlu pilih YOUTH sebagai produk penjagaan kulit muka dan membuatkan ianya sangat istimewa berbanding jenama lain.?

Ia 100% menggunakan tumbuh-tumbuhan, tidak diuji ke atas haiwan dan bebas gluten!
Wahhh mesra alam kan .
Dan yang membuatkannya lebih menarik dan lebih patut di miliki oleh semua orang adalah produk ini mengandungi Polifenol yang bantu membaikpulih kulit muka hingga ke peringkat sel.
Tahu tak Polifenol juga terdapat di dalam Vivix Shaklee?
Bila supplement dan penjagaan kulit muka di guna pakai serentak, rasa-rasanya bagaimana ye hasilnya. Wah sure la gempak. Kulit semukus kulit bayi gitu.
Minum Vivix sebagai Suplemen anti penuaan dan guna pula YOUTH Skin Care pada setiap hari, percaya lah korang pasti tidak menyesal !
Keputusan Klinikal tanpa Kompromi
Korang nak tahu lagi shaklee telah membuktikan bahawa kita tidak perlu mengorbankan keselamatan dan ketulenan untuk keberkesanannya. Maksudnya tak perlu susah- susah cuba produk timbang kilo lagi untuk pastikan ianya betul-betul berkesan. 
Yang berkesan nanti pastinya kulit muka kita sendiri kan.
Produk-produk YOUTH adalah :
> 100% vegan
> Hipoalergenik
> Non-Comedogenic (Tidak menyumbatkan liang pori)
> Diuji oleh ahli dematologi
> Diuji oleh ahli oftamologi
Senarai komprehensif “Bebas Dari” mengandungi lebih 1,500 bahan kimia berbahaya dan bahan-bahan yang boleh dipersoalkan yang kita tidak akan dapati di dalam mana-mana produk YOUTH.
Setiap produk di dalam regimen ini dihasilkan daripada vitamin-vitamin anti penuaan dan polifenol untuk memberikan manfaat rawatan.
Setiap produk dalam rejimen ini adalah untuk penggunaan selama 60 hari . Lama kan .
Apa tunggu lagi korang best kan Youth skincare shaklee nih.
kenapa perlu memilih yang lain sedangkan di depan mata ada yang terbaik?
Jangan pertaruhkan diri untuk sesuatu yang tidak pasti  
Jika korang mempunya masalah kulit muka sensitif dan sebagainya kakcik sangay suggest korang ambil set youth ini .kulit sensitif ini manja sikit so kena berikan yang terbaik .
Boleh hubungi kakcik di talian 016-4459690 atau untuk Wasap kakcik shaklee.
FB : Hafiza Zamri Acik
Pages : kita sihat
Penghantaran ke seluruh Malaysia, Sabah , Sarawak, Brunei , Indonesia , Singapore .
Tagged , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *