Uncategorized

Shaklee Mahal Giler !!! Punca saya tak guna shaklee ialah kesilapan 4tahun dulu .

Bismillahirrohmanirrohim
Ehemmm ..ehemmm
Dulu dengar org ckp nk beli supplement shaklee mahal la sgt
..hmm memang mahal pon… ehh tp sbnrnya tuh tanggapan yang salah kak cik buat
4 tahun dulu … dulu tuh time keje kat yamaha tu.. single n ofcoz la belom
kahwin kan …duit kepok2 pon kate mahal ..hahaha ( kepok la sgt).
Beberapa tahun kemudiannya ..
Bila resign sbb transfer ke kulim untuk jaga cik hana nih .. dok rumah jela …kulit pon makin teruk sbb lepas bersalin kan .. jerawat yg xpernah ada pon ada ..kusam teruk … so diam2 kak cik dgr ade offer vitac nih .. hah nih la vitamin plg kak cik suka .. sllu harga dekat rm100 tp bila offer kak cik xlepaskan peluang .. mane xnya kalo kire2 ..1 biji oren dah bape sen kat kedai .. tp vitac rs nih ..sebiji oren bersamaan 10sen …so kak cik grap terus n daftar ahli tuk dpt lagi harga murah ..hahaha ..I course meki tp I pandai kire2 macam budak akaun taw ..yela mana x nya geng2 I semua budak perdagangan ..kikiki..
paling murah dipasaran

Punca penyebab kak cik jatuh cinta dengan Vita C rs nih ..sbbnya .. die kurangkan bersin2 diwaktu pg kak cik .sinus kan ..nak lg senang resedung ..hahah…die jugak hilang kan jerawat2 kecik yg sebok bertandang …cerah kan semula kulit2 kusam … n bila hana selsema kak cik jugak amik Vita C rs nih supaya hana dapat khasiatnya melalui susu ibu .. cool kan ..xpyh nak suruh makan2 ubat..sbb dah sememangnya hana xpernah makan ubt sejak 2 tahun dulu .. Alhamdulillah ..rahsianya korg nk tahu boleh pm ye ..kikikiki..
So itu yang kakcik nk bgth … kalo korg ade masalah macam kak cik dulu … boleh try VitaC rs nih ..comfirm xmenyesal .. pada yang ade sinus ..boleh juga add on Alfalfa ..gabungan yang paling baik untuk penghidap sinus tegar …wiiiee√®eeeee ..
Ok salam dari Utara buat semua.
Nak info lanjut / nak order sila klik : 
#AHS
Tagged

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *