Uncategorized

Cara Turunkan Power Cermin Mata Dalam Masa Terdekat

Zaman sekarang nih yang tak sakit mata pon boleh pakai cermin mata apatah lagi dengan yang betul- rabun atau silau . Sebenarnya ramai yang mencari cara turunkan power cermin mata dalam masa terdekat tetapi tidak ramai yang tahu rahsianya
Mata adalah anugerah terindah yang Allah swt kurniakan pada kita untuk kita melihat segenap keindahan yang Allah swt ciptakan. Berapa ramai manusia yang diberikan ujian tanpa boleh melihat.Oleh itu bersyukur lah setiap apa yang di kurniakan oleh Allah dah ia perlu dijaga dengan sebaik-baiknya.

cara mengubati rabun,ubat mata ,rabun jauh ,pengedar shaklee kulim, pengedar shaklee ipoh, set rabun shaklee

Mari baca kisah dibawah bagaimana beliau beransur pulih daripada rabun dalam masa 5 minggu.

.
Assalamualaikum.
Nama saya Siti Mashidayu. Saya ingin berkongsi dengan anda kisah mengenai mata saya.
.
.
Saya mengalami masalah mata iaitu rabun jauh sejak dari tngkatan 3. Kerana saya amat gemar membaca buku dan menonton televisyen. Rabun saya bermula dengan power 100 dan sekarang bertambah hingga menjadi 375.
.
.
Dalam 6 bulan yang lepas, saya baru sahaja menukar cermin mata saya dari  power 300 hingga menjadi 375. Kenaikan sebanyak 75 power mata saya itu menyebabkan saya mengalami sakit kepala dibahagian depan kepala, dan diatas kening. Saya sangkakan saya mengalami migraine. Tapi bila cek dengan optometris, power saya dah bertambah.
.
.
Saya pun terus memilih untuk membuat cermin mata baru dengan power 375. Saya amat takut waktu tu kerana saya tak gemar memakai cermin mata. Kerana saya telah sedaya upaya mencuba menurunkan power rabun dengan makan lobak yang banyak. Tapi masih tiada hasil penurunan power rabun saya.

                                      .
.
Usia perkahwinan saya hampir 11 bulan. Tetapi belum ada rezeki untuk menimang cahaya mata. Jadi saya ambil initiative untuk mencuba mengamalkan Vivix Shaklee dimana dari pembacaan saya, ia boleh membantu untuk hamil.
.
.
Setelah 5 minggu saya amalkan Vivix sebanyak 2 hari sekali, setengah sudu. Saya merasakan perubahan yang amat ketara pada mata saya. Setiap hari saya sakit kepala. Saya dah tak boleh pakai cermin mata saya lebih dari 2 jam. Kalau tidak, saya akan sakit kepala, mata saya berat dan pening-pening. 
.
.
Kerana tak tahan sangat, saya pergi lagi berjumpa optometris. Doktor disitu membuat ujian test mata pada saya sebanyak 2 kali, kerana menyedari ada sesuatu yang terjadi pada mata saya. Setelah dikaji, rupanya masalah pening saya berkaitan dengan power mata yang tidak serasi. 
.
.
Rupa-rupanya power saya sudah menurun sebanyak 50 belah kiri, dan 50 juga belah kanan. Alhamdulillah saya terkejut sangat kerana amat tidak menyangka, selama ni saya beranggapan, bila dah rabun susah nak turun. Makin menaik ada lah. Rupa-rupanya tidak sama sekali.
.
.
Saya amat bersyukur dan sekarang saya dah tukar cermin mata baru dan masih mengamalkan pengambilan vivix untuk bebas dari cermin mata dan untuk kesihatan dalaman saya. 
.
.
Doakan saya dapat rezeki menimang baby pulak. Terima kasih Allah, Terima kasih Vivix.
#supermomshakleestory 
#myvivixstory
Jika anda ingin menurunkan power mata anda  yang sama seperti Puan Siti dan ingin berikhtiar dengan vivix boleh hubungi kakcik seperti dibawah ..
Anda akan mendapat konsultasi dan harga yang terbaik dari kakcik 
Nurhafizah zamri | 0164459690
Instagram | Hafizah _jual_ shaklee
COD > KULIM | LUNAS| SG .ULAR | SEBERANG JAYA | 
COD >IPOH | SIMPANG PULAI | BATU GAJAH | GUNUNG RAPAT Nak order sendiri ?PENGEDAR SHAKLEE KULIM
PENGEDAR SHAKLEE KULIM HITECH
PENGEDAR SHAKLEE LUNAS
PENGEDAR SHAKLEE SUNGAI ULAR
PENGEDAR SHAKLEE KARANGAN

PENGEDAR SHAKLEE IPOH 
PENGEDAR SHAKLEE SIMPANG PULAI
PENGEDAR SHAKLEE BATU GAJAH
PENGEDAR SHAKLEE MERU IPOH
PENGEDAR SHAKLEE SERI RAIA
PENGEDAR SHAKLEE GUNUNG RAPAT
PENGEDAR SHAKLEE TAMAN BOTANI
PENGEDAR SHAKLEE LAMPANGAN JAYA
saya mempunyai perkhidmatan COD diseluruh kawasan diatas dan juga perkhidmatan pengeposan diseluruh Malaysia , Brunei , Singapore , Indonesia dan sebagainya .
Tagged , , , , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *