Uncategorized

Petunjuk untuk Surau Di GURNEY PLAZA

Haiii uolssss …

Mesti rasa agak susah kan nak cari surau dekat mall2 besar tambah lagi kalo mall2 yang yang kite xpernah jejak ..
So dont wory yahhh ..lepas nih kak cik akan update setiap kali pegi mall yang berbeze ..just google je ..

Buat kali pertama … kakcik share surau di mall Gurney plaza penang ..

Sangat2 senang nak cari …

Bersih ,Besar , selesa ..

surau di Gurney plaza

Ok first korang pergi ke tingkat kedua ..dlm mall nih ade banyak tingkat ..parking pon boleh tahan banyak ..so jangan risau tentang parking ..

Hari tu kakcik parking tingkat 6 ..dan turun balik ke tingkat ke2 untuk cari surau .. dah jumpe tingkat 2 terus je cari kedai emas Wah chan dan juga kedai barang sukan Studio R ..
Wah Chan sebelah kiri Studio R sebelah kanan ..

shaklee kulim

So tengah2 tuh ada lorong kecik ..masuk je lorong tuh ..n ikot je lorong tuh ..ade signboard surau dekat dinding ..taraaaa ..dah jumpe ..
Surau lelaki n perempuan sebelah2 je ..so mana yang bawa anak boleh gilir jaga masa nak solat ..cuma toilet je xde dekat2 situ ..tapi masa ko otw nak cari Wah chan tadi memang akan jumpe toilet ..

Ok dapat x directionya …senang je kan ..ok nanti kite sambung dekat mall lain n tempat lain pulak ..
Begini lah hidup selalu travel ..korang kene bijak cari tempat solat …Allah tak marah nk berjalan sakan tapi jaga hak2 DIA …

Moga dipermudahkan ye ..

Pada yang bercuti , travel dan ingin dapatkan suplement Shaklee tingkatkan stamina korang untuk pusing satu penang ke stok vitamin dah kehabisan ke boleh terus call kakcik ye ..

Nurhafizah zamri | 0164459690
Page | @KitaSihatselalu
Fb | Hafizah Zamri Acik
Instagram | Hafizah _jual_ shaklee
COD SEBERANG JAYA | KULIM | IPOH | SIMPANG PULAI 






Tagged , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *