SWAFJ

CINTA SAYA DAN SHAKLEE

Saya Nurhafizah Zamri, seorang isteri dan ibu kepada 2 orang cahaya mata. Sebelum itu saya adalah seorang Assistant Engineer di salah sebuah syarikat pemotoran yang terkemuka di Malaysia iaitu Yamaha Motor Sdn Bhd. Selepas penglibatan saya di dalam bidang Manufacturing system selama 4 tahun saya telah mengambil keputusan yang berat dalam hidup saya iaitu dengan resign serta merta kerana mengalami masalah kesihatan yang agak membimbangkan dan tidak membolehkan saya meneruskan saya untuk terus berkerja dengan jarak jauh dengan keluarga . 

Saya mengalami masalah kesihatan dibahagian perut iaitu mengalami keradangan usus yang agak teruk dan membolehkn saya terpaksa menjalani pembedahan secara emergency . Sejak dari itu saya telah meninggal dunia perkerjaan saya serta merta dan telah mengambil keputusan untuk lebih menjaga kesihatan diri dan pemakanan diri dan keluarga kerana saya terlalu fobia akan perkara yang terjadi pada saya sebelum itu.

Saya mula merubah diri saya dan keluarga untuk memiliki kesihatan yang lebih sihat berbanding dengan kehidupan sebelum nih.Saya yang dulu mengalami kesukaran membuang air besar seperti sembelit kini tiada lagi . Perubahan demi perubahan saya lakukan untuk untuk memastikan peristiwa hitam saya saya tidak terjadi lagi dan keluarga saya saya mengalaminya.

Saya melakukan pelbagai aktiviti riadah, pemakanan yang lebih baik dan lain-lain lagi. Dan saya juga telah bertemu dengan supplement shaklee dan saya mula jatuh cinta dengan shaklee sejak dari tahun 2015 mac . Dari situ saya lebih mendapati tahap kesihatan saya semakin baik  daei segi sistem pembuangan , resdung dan alergik , penyusuan ,kehamilan , migrain yang teruk, masalah kulit kusam dan lain-lain lagi .

Dan kini saya  ialah seorang suri rumah sepenuh masa dan juga pengedar shaklee aktif bernombor ahli : 1188628 . Saya bergiat aktif diseluruh negara dan telah membantu ratusan orang ramai yang mempunyai pelbagai masalah xkira dari kesihatan badan ataupon dari segi kecantikan . Saya membantu dengan penuh keikhlasan hati demi membantu orang ramai mencapai tahap kesihatan yang lebih baik .

Saya juga adalah Pengedar Shaklee Kulim COD di seluruh kawasan Kulim, Kulim Hi-Tech, Lunas, Sungai Ular, dan kawasan yang berdekatan.

Bagi di luar kawasan kulim perkhidmatan pengeposan juga saya sediakan untuk memastikan anda mendapat produk shaklee secara cepat dan terbaik 

Saya sangat komited dalam membantu anda dan keluarga anda untuk lebih sihat.

Saya adalah founder kepada team SWAFJ dan kini kian berkembang kepada hampir ratusan ahli dibawahnya .

Dan Jika anda juga  ingin menjana pendapatan dan ingin menjadi salah seorang ahli group SWAFJ anda hanya perlu menghubungi saya di talian yang tertera .

 

Apa sahaja info & sebarang pertanyaan sila Sms | Call | whatsApp