Uncategorized

Pengedar Shaklee Kulim | COD Kulim, Lunas, Kulim Hitech, Kilang Lama, Sg Ular

Shaklee dah tentu tidak asing lagi dengan dunia supplement kan. Jenama ini dah bertahan lebih 30 tahun di malaysia . Anda juga tidak susah untuk mencari pengedar shaklee dikawasan anda kan tapi perlu di ingatkan cari lah pengedar yang betul-betul ikhlas untuk membantu anda. Jika anda berada di sekitar kawasan kulim kedah dan sebagainya, saya lah pengedar shaklee kulim yang anda cari. Antara kawasan COD saya adalah Kulim, Lunas , Kulim Hitech, Kilang Lama dan akan terus kerumah anda.

Saya dan keluarga  telah mengunakan shaklee sejak 3 tahun yang lepas sebelum saya menceburui bidang bisnes shaklee yang terbaik ini dan telah menjadi seorang pengedar shaklee kulim yang paling aktif di sekitar kulim kedah.

Saya sedia membantu anda untuk mendapatkan supplement terbaik buat diri dan keluarga. Cara makan yang betul , perkhidmatan terus ke rumah anda yang berada diseluruh kulim .

Saya juga mempunyai perkhidmatan pengeposan diseluruh Malaysia ,Sabah dan  Serawak juga dengan mengunakan perkhidmatan city link , poslaju dan sebagainya bagi memudahkan barang terus sampai ke rumah anda .

Jika anda mencari pengedar shaklee terbaik di seluruh kulim hubungilah saya di talian 0164459690 call/wasap dan saya sedia membantu anda.

Hubungi saya .saya adalah Pengedar Shaklee Kulim anda

Fb : Hafiza zamri Acik
Page : Kitasihat
No tel : 0164459690

Tagged , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *