Uncategorized

Pelembab Muka Yang Sesuai Untuk Semua Jenis Kulit Muka | AGE DEFENSE MOISTURIZER – SPF 50

Suka berjemur? Terlalu aktif di luar ? Ala bahaya nih mesti risau kan bila berpanas di luar setiap hari tanpa mempunyai krim pelindung matahari ( moisturizer ) yang betul atau spf yang bersesuaian dengan kulit muka kita seperti cuaca negara kita . Mana nak dapat kan produk yang bagus dan tambah pula kene tahu jenis kulit muka kita . Susah betul nak jumpa moisturizer yang sesuai untuk semua jenis kulit kan .

pengedar shaklee kulim, pengedar shaklee ipoh

Tapi sekarang awak semua jangan risau kami di shaklee telah mempunyai Skincare terbaru iaitu Youth yang mempunyai moisturizer yang sesuai untuk semua jenis kulit muka . Best kan , tidak perlu lagi pening- pening kepala untuk memilih sesuatu yang sesuai untuk kita . Yang berkulit kering , yang berkulit berminyak, yang berjerawat dan juga yang berkulit jeragat semua boleh pakai moisturizer dari youth ini .

Penting pelembab muka adalah untuk menghalang kulit kita daripada kering , mengelupas dan sebagainya . Bagi yang mempunyai kulit muka normal mungkin tidak mempunyai masalah besar namun masih lagi perlu pelindung matahari kerana ia penting untuk melindungi kulit kita dari sinaran matahari.

Jika kita tidak melindunginya pada jangka masa yang lama mungkin akan berlakunya Pigmentasi yang masih muda . orang kata tua sebelum usia lah kan .

AGE DEFENSE MOISTURIZER – SPF 50

Perlindungan untuk kulit anda adalah lebih daripada hanya melindunginya daripada sinaran matahari. Lindungi kulit anda lebih dari sekadar sinaran matahari dengan pelindung matahari berspektrum luas SPF 50 UVA/UVB. Vitamin dan Botani bernutrien melembapkan kulit anda dan menambahbaikkan penampilan kulit anda secara menyeluruh.

Moisturizer bertindak Melindungi, menyuburkan dan melembapkan kulit anda serta meningkatkan penampilan keseluruhan tona kulit.
BAHAN- BAHAN UTAMA 

pelembab yang bagus untuk semua jenis kulit muka

MUSCADINE GRAPE Polifenol Muscadine Grape yang dalam proses patent melindungi dan memperbaiki DNA seldalam masa yang sama menghalang kerosakan kolagen dan elastin

pengedar shaklee kulim, pengedar shaklee ipoh , pengedar shaklee langkawi.

VITAL REPAIR+® COMPLEX
Vital Repair Complex+® yang mempunyai pelbagai paten memberikan nutrien anti oksida dan vitamin-vitamin penting untuk menghalang radikal bebas yang merosakkan kulit dan menggalakkan tumbesaran sel sihat.
Jika anda ingin dapatkan Pelembab muka a.k.a. pelindung matahari yang berSPF 50 ini anda boleh la menghubungi saya di talian di bawah : 
NurHafizah Zamri
0164459690
fb : Hafiza Zamri Acik

COD – sekitar IPOH , sekitar KULIM – Lunas – Sungai Ular – Machang Bubok – Kulim Hi-Tech

Saya membuat penghantaran keseluruh Malaysia ,Sabah, Sarawak ,Brunei , Indonesia dan Singapore 
Tagged ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *