Uncategorized

Cara Mudah Kekalkan Berat Badan Asal Selepas Bersalin

                                       Rata-rata kita disini selalu risaukan berat badan yang semakin meningkat apabila mula.mengetahui keadaan diri hamil kan.Mulalah pening kepala nak cari set-set kurus untuk lepas bersalin nanti . Tapi sebenarnya ramai yang tidak tahu kita boleh saja kekalkan berat badan kita dari…

Read More

Uncategorized

Pengedar Shaklee Yang Aktif disekitar kawasan Kulim , Kulim hitech, Lunas , Kilang Lama, Taman selasih ,Taman senangin , Karangan , KTC , Sg Ular

Assalamualaikom semua . Hai entry kali nih kakcik dengan sukacita nak bagitahu dan cerita pada awak-awak semua bahawa kakcik adalah pengedar shaklee yang sangat aktif di kulim kedah n kawasan sekitarnya begitu juga di ipoh perak dan sekitarnya .Kakcik menetap di kulim kedah sudah hampir 3 tahun dan bergiat aktif dalam shaklee juga hampir 3 tahun .  Buka Booth masa…

Read More

Uncategorized

Tips Hilangkan Kelemumur Dengan Cepat

Kelemumur adalah pengelupasan berlebihan sel-sel kulit mati dari kulit kepala. Kelemumur bukan organisma seperti kutu, tetapi hanya kulit mati yang terkumpul pada kulit kepala. Sel-sel kulit mati dan mengelupas adalah perkara biasa dan normal. Tetapi pada sesetengah orang ia menjadi berlebihan. Apabila disertakan dengan kemerahan dan kerengsaan kelemumur boleh menjadi gejala dermatitis seborrheic atau psoriasis. Kelemumur juga boleh disebabkan oleh…

Read More

Uncategorized

Resepi Air Detox Paling Berkesan

                              Ramai diantara kita nak cepat kurus dan cepat turun berat badan tapi ramai yang terlupa badan yang kurus itu bukan lah penentu tanda kita sihat sentiasa.. Oleh itu juga ramai juga yang tidak tahu cara paling berkesan untuk merealisasikan impian untuk kurus sihat dan sentiasa…

Read More

Uncategorized

Tips Kekal Cergas Dan Bertenaga Ketika Berpuasa

                                               Ramadhan lagi beberapa hari sahaja lagi.Agaknya tidak sampai sebulan je kan. Cuaca yang agak panas sekarang mungkin akan membuatkan kita tidak senang duduk ketika berpuasa dalam keadaan panas dan cuaca yang tidak menentu.Bagi orang yang tidak berkerja…

Read More

Uncategorized

Kenapa No. Daftar KKM Dan Pelekat Hologram Perlu Dipaparkan?

Apabila jika kita membeli sesuatu supplement kesihatan mahu pon kosmetik kecantikan kita perlulah memastikan sejauh mana produk in mendapat peniktirafan HALAL dan sejauh mana produt ini selamat digunakan adakah ia mendapat kelulusan dari Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) Semua produk farmaseutikal termasuklah suplemen kesihatan dan persediaan tradisional perlu berdaftar dengan Pihak Berkuasa Kawalan Dadah (PBKD) sebelum dipasarkan di Malaysia. Penilaian terhadap…

Read More

Uncategorized

Vitamin Shaklee Halal Ke?

Sijil Halal Shaklee 2017 | Alhamdulillah, dah dapat Sijil Halal Shaklee 2017 yang baru dan masih panas-panas lagi ni baru je download dari sistem online shaklee2u.com.my Kami gembira dengan komitmen yang diambil pihak Shaklee demi menjaga hak pengguna muslim di Malaysia. Sijil ini diperbaharui setiap tahun dan untuk Sijil Halal Shaklee 2017 ini juga pun sama, sah sehingga 31hb Disember 2017.Sijil…

Read More

Uncategorized

Luka Bersalin Sembuh Ikhtiar Dengan Vivix

Bersalin secara normal adalah sesuatu yang yg diidamkan oleh semua ibu yang bakal bersalin namun apabila mengalami jahitan sikit atau banyak , selalu menghantui para ibu yang akan bersalin buat kali pertama atau kali yang kedua atau sebagainya ..Ia akan menjadikan trauma pada para ibu . Jika tersilap penjagaan luka bersalin juga boleh mengakibat kan kemudaratan kepada para ibu seperti…

Read More

Uncategorized

Petunjuk untuk Surau Di GURNEY PLAZA

Haiii uolssss … Mesti rasa agak susah kan nak cari surau dekat mall2 besar tambah lagi kalo mall2 yang yang kite xpernah jejak .. So dont wory yahhh ..lepas nih kak cik akan update setiap kali pegi mall yang berbeze ..just google je .. Buat kali pertama … kakcik share surau di mall Gurney plaza penang .. Sangat2 senang nak…

Read More