Uncategorized

Kolestrol Bahaya : Cara Turunkan Bacaan Kolestrol Dengan Cepat dan Mudah

Kisah puan hartini badri ini diceritakan sendiri oleh beliau sendiri bagaimana beliau berikhtiar untuk mengurangkan paras kolestrol yang beliau alami .
Cinta pertama saya dengan Shaklee bermula dengan set Kolesterol. Saya dikesan mempunyai paras kolesterol yang tinggi sejak sebelum berkahwin. Doktor menasihatkan saya untuk jaga pemakanan.

Pengedar shaklee kulim, pengedar shaklee ipoh , pengedar shaklee seberang jaya , ubat kolestrol ,

Apabila telah melahirkan anak, paras kolesterol jahat saya makin tinggi dan saya mula rasa selalu letih, sakit kepala,migrain teruk dulu, sampai tahap kena duduk dalam bilik gelap tanpa cahaya dan bunyi, juga jantung selalu berdebar-debar. Membaca maklumat bahawa bahayanya kolesterol tinggi ni sehingga boleh membawa kepada masalah jantung, strok buatkan saya tak senang duduk. 
.
Saya mula risau. Saya pergi buat pemeriksaan Dan doktor menyuruh saya makan ubat kolesterol dan meminta saya makan selama setahun untuk dipantau. Saya enggan bergantung pada ubat sintetik. 

ubat kolestrol , set kolestrol shaklee

Saya mencari alternatif dan bila pergi farmasi saya dicadangkan dengan suplemen semulajadi Shaklee. Ye. Saya memilih set kolesterol Shaklee. Lecithin+Alfalfa paling saya konsisten sehingga beberapa bulan saja dah menampakkan penurunan.
.
Kemudian saya tambah dengan Omega dan Phytocol. Alhamdulillah kolesterol turun, kesihatan bertambah baik. Saya merasa lebih sihat dan bertenaga.
Syukur alhamdulillah.

Jika anda mempunyai masalah kolestrol tinggi yang sama dengan puan tinie badri anda boleh beriktiar dengan dengan Set kolestrol Shaklee .Semoga anda kembali sihat sepenuhnya dengan Set Kolestrol Shaklee.

Bagaimana untuk dapatkan Set Kolestrol ini ?

Anda boleh terus memhubungi saya seperti di info dibawah atau anda juga boleh membuat pembelian terus mengunakan kad kredit/kad debit untuk memudahkan anda .

Anda hanya perlu klik pic dibawah : 


                                            BELI SET KOLESTROL SEKARANG

                                                   
Hafizah Zamri
 Whatssap/ call: 0164459690

Your most wanted Shaklee Independent Distributor 
Pages : Kita sihat 

Tagged , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *