Uncategorized

Kita Memang Di Lahirkan Menjadi Juara

Selamat pagi awak-awak
Banyak betul tugasan 2018 nih ..berkobar2 semangatnya ..yang paling best tiada lagi kencaman-kencaman halilintar dari abg cik ..???
Kalau tak berdarah telinga juga ..
Macam biasa la kakcik nih kalau boleh semua bende nak buat ..kadang2 itu kesilapan terbesar kot ..sebab tak bagi peluang pada orang lain handle sendiri .korang cube bayangkan kenduri kawin sendiri pon DIY taw ..jiwa DIY tuh kian menebal ..termasuk lah skrg jugak bila dah ade anak ..susah hati betul sebenarnya nak bg budak2 nih buat sendiri tp kakcik ubah sikit2 supaya budak2 nih jadi super saiya macam ibu dia . Tapi dalam pada tuh .ada jugak makcik2 bawang kata kakcik membuli anak .kikikiki ..tak ape kakcik suka ..besar nanti bio jadi orang ..
Kalau orang sebut2 kakcik2 ..kakcik mana..dah tentu la kakcik yang multitasking tuh la..dari masak menjahit kerja tukang kerja halus kerja rumah menjual semua boleh buat dan sekarang lebih menyerlah dengan ‘tokeh vitamin’ dan juga lah ‘pengamal remedies tegar’… petua-petua tip-tip kadang-kadang family kawan-kawan berdiskusi sesama ..best kan .. ..???
satu je xboleh buat sampai hari ini iaitu BERCUCUK TANAM …tp ilmu tuh ade taw  .tips berguna korang boleh pm kakcik sbb kakcik ade cikgu2 yang mendidik ..cume tangan ku saja yang tak mesra tanaman ..dari 10 kadang2 2 3 pokok je yang hidup  .kau rasa ? ..kikiki
Itu la dari semua tu Tapi bila M datang ..darah abam cik pon boleh naik tahap maxima .? aah itu bende biasa ..M datang R abam cik mesti la datang kan ..kata keluarga bahagia ..aaaminn..
Korang rasa kakcik nih mesti over kan semua nak buat sendiri ..tapi bila korang ade kat tempat kakcik ..korang akan tahu bagaimana ia menjadi kepuasan diri ..
Kita tak kan tahu keupayaan kite sehingga la kite paksa diri kite buat untuknya ..kadang2 kite sendiri pon xpercaya taw betapa hebatnya Allah mencipta kite sebagai khalifah di Dunia ..
Kite memang dilahirkan sebagai JUARA …??
Hmm korang mesti pelik kan kenape tetiba gambar peralatan mengecat n dinding merah ang ang nih jadi cover post pagi nih..
Dah tentu lah kakcik sedang mengecat bilik Soho .. rajin kan ..
Abam cik pesan .: cat baik2 rumah orang nih..
Dia tak tahu rumah mak ipoh tuu kakcik yang cat dulu taw .?
Love 
kakcikmanis bukan biasa-biasa
FOUNDER Jemaah SWAF 
016-445.96.90
#Multitaskingwomen
#Tsunamishaklee
#tsunami2018
Anda mahu menjana pendapatan dengan kakcik? Wasup la..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *