Uncategorized

Cara Menghilangkan Parut Demam Campak dengan Mudah dan Selamat

Parut kesan dari demam campak memang la menjadi trauma bagi semua orang kalau kecil-kecil lagi kena tak apa la jugak , tapi bila dah dewasa ni kena demam campak memang stress la kan . Nak pergi kerja , keluar rumah kadang- kadang yang perempuan nak bagi suami tengok pon malu .Oleh demikian entry hari ni saya nak share satu testimoni mengenai bagaimana cara hilangkan parut demam campak semasa berpantang dengan cepat mudah dah selamat
cara Hilangkan Parut Demam Campak dengan Cepat dan selamat,Cara merawat parut chichen pox, Pengedar Shaklee Kulim , Pengedar Shaklee Ipoh


Jom baca kisah puan Najihah mengenai pengalaman beliau terkena demam campak dan cara beliau hilangkan parut demam campak selepas melahirkan anak dengan set bersalin yang sedia ada .
Assalammualaikum,
Orang kata bila dewasa kena chicken pox, sakit dia lagi semacam kan. Dan semakin meningkat usia, parut semakin susah nak hilang.
Kena chicken pox semasa mengandung, memang saya tidak fokus langsung untuk baiki kulit, fokus saya memang untuk kesihatan bayi dalam kandungan je.
.
Memang pasrah la bila rakan ofis ada yang mengejek ‘ Eeee buruk dah muka dia’ Mungkin sekadar bergurau tapi panas juga la telinga masa tu hahahaha. 
.
Lebih malu lagi dengan suami la, muka comot semacam kan. Kena la juga tepek foundation dan bedak sebab malu nya dekat suami. Tapi rimasnya sebab saya ni pulak memang jenis tak berbedak apa lagi foundation. Rasa kulit tak dapat bernafas dan parut pun tak elok-elok juga kan.
.
Sampai lah satu hari saya ambil gambar dan baru saya perasan yang parut semakin memudar. Bila diterangkan oleh upline saya, rupanya dalam Set Hamil Shaklee pun ada vitamin untuk kulit iaitu ESP, BComplex dan Sustained Release Vita C.
.
Alhamdulillah seronok sangat rasa. Selepas habis pantang pula, saya tambah Vita E Complex dan suami perasan perubahan kat kulit. Dia kata nampak berseri-seri, kalau tak dulu kulit nampak kusam je. Saya pun perasan yang sama, rasa tona kulit semakin sekata.

Nak dapatkan kulit yang cantik, bukan sahaja perlu jaga dari luar tapi perlu jaga dari dalaman juga. Set Kulit Shaklee memang pilihan saya, lebih sihat dan lebih cantik dengan vitamin semulajadi!

Bagitu lah cerita puan Najihah mengenai pengalaman beliau sendiri dan saya juga pernah berjumpa beliau sendiri dan melihat sendiri kulit beliau sekarang ,seperti tidak pernah mengalami demam campak dan mempunyai parut .

Alhamdulillah berkat sabar dan kosistant terhadap vitamin yang diamalkan beliau dapat kembali kulit beliau yang asal tanpa sebarang cela .

Dibawah saya serta set vitamin yang diamalkan puan najihah untuk menghilangkan parut demam campak beliau .

     
Jika anda mempunyai masalah yang sama dan ingin ingin merawat parut demam campak dengan kaedah cepat dan selamat boleh mencuba dan amalkan set yang saya cadangkan seperti diatas .and aboleh terus menghubungi saya untuk dapatkan konsultasi percuma dan harga yang terbaik ,

Saya mendoakan segala urusan anda dipermudahkan.

 
Nurhafizah zamri | 0164459690
Instagram | Hafizah _jual_ shaklee
COD > KULIM | LUNAS| SG .ULAR | SEBERANG JAYA | 
COD >IPOH | SIMPANG PULAI | BATU GAJAH | GUNUNG RAPAT 
PENGEDAR SHAKLEE KULIM
PENGEDAR SHAKLEE KULIM HITECH
PENGEDAR SHAKLEE LUNAS
PENGEDAR SHAKLEE SUNGAI ULAR
PENGEDAR SHAKLEE KARANGAN

PENGEDAR SHAKLEE IPOH 
PENGEDAR SHAKLEE SIMPANG PULAI
PENGEDAR SHAKLEE BATU GAJAH
PENGEDAR SHAKLEE MERU IPOH
PENGEDAR SHAKLEE SERI RAIA
PENGEDAR SHAKLEE GUNUNG RAPAT
PENGEDAR SHAKLEE TAMAN BOTANI
PENGEDAR SHAKLEE LAMPANGAN JAYA 

PENGEDAR SHAKLEE LANGKAWI

saya mempunyai perkhidmatan COD diseluruh kawasan diatas dan juga perkhidmatan pengeposan diseluruh Malaysia , Brunei , Singapore , Indonesia dan sebagainya .

Tagged , , , , , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *