Uncategorized

Kadar Kencing Manis Mulai Turun Dengan Pengunaan Vivix

                                        tips turun kan paras gula dalam darah,

Testimoni dibawah mengenai kisah sebenar seorang maksu kepada salah seorang pengedar shaklee .
Kisah ini dicerita kan oleh beliau untuk berkongsi kebaikan mengenai Vivix yang membantu menurunkan kadar kencing manis maksu beliau selepas mengamalkan vivix selama 2 minggu ..

penawar kencing manis
SEV21

KADAR KENCING MANIS MENURUN SELEPAS 2 MINGGU AMALKAN VIVIX
.
Assalamualaikum. Ini Maksu saya. Adik bongsu mak. Mak kata family mak memang ada kencing manis. Penyakit keturunan. Bila kena kencing manis confirm lah sangkut buah pinggang kan. Seram tahu tak. Hahaha.. kena prevent dari sekarang ni.
.
Bulan lepas melawat Cu, bila nak balik tu Cu kata nak beli Vivix. Untuk buah pinggang. 26/9/2016 hantar Vivix ke rumah Cu. Lepas explain semua terus gerak pegi kerja sebab dah lambat. 2 minggu lepas tu Whatsapp Cu balik nak followup OK ke tak makan Vivix tapi 25/10 baru Cu reply. Hahaha.. 
.
Alhamdulillah terkejut dan bersyukurnya kencing manis Cu turun dari 20 kepada 10. Belum lagi tahap normal but its going there. Syukuuurrr sangat. Itu selepas sebotol Vivix. Bila sendiri dah rasa bagusnya Vivix ni, mesti akan repeat nak Vivix lagi. And yes, Cu repeat her second Vivix! Bila hantar Vivix kat Cu 27/10/2016, Cu pun nampak lebih sihat, muka lebih ceria. Cu kata badan pun rasa sedap sihat. Siap boleh kejar-kejar dengan angsa.
.
Sejak kebelakangan ni Cu ada masalah untuk bertutur dengan baik. Cu tak sihat and tend to lost her vocabulary at times. Tapi bila jumpa Cu hari tu dah lancar sikit. Lebih baik dari sebelum ni. Sebelum ni baca dan promote Vivix membantu meningkatkan fungsi otak. Tapi sekarang dah nampak sendiri dan semakin yakin dengan Vivix. Dengan izin Allah, what Vivix did worth the price!
.

Is it my eyes playing trick or she does look younger? ?

Begitulah kisahnya mengenai seorang maksu yang mempunyai diabetis dan telah menganngu buah pinggang beliau . Pertuturan selama ini tidak lancar jugak telah lebih baik dari sebelumnya .Vivix jugak membantu meningkatkan fungsi otak dan sebagainya ..

Ia juga merawat dari Diabetis dari tahap sel dan pantas membantu merendahkan bacaan gula ke paras selamat.

diabetis putih dengan vivix
Anda ingin ikhtiar kencing Manis dengan Vivix Shaklee??
Boleh hubungi saya untuk konsoltasi dan harga istimewa 
Hafizah zamri

Pengedar Shaklee Sah
0164459690

atau boleh klik pautan ini untuk detail :

                                       

Tagged , ,

1 thought on “Kadar Kencing Manis Mulai Turun Dengan Pengunaan Vivix

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *