Buletin Bisnes Shaklee

Aktiviti Bisnes : H&W Talk Kelas Ilmu Percuma

Aktiviti Bisnes Setiap pengedar mesti la mempunyai ilmu yang luas untuk lebih yakin untuk membantu pelanggan mengatasi masalah yang dihadapi . Oleh itu shaklee telah menyediakan kelas- kelas ilmu mengenai vitamin dan penyakit yang boleh dibantu dengan vitamin.

Bukan itu saja, group saya saya sendiri juga banyak mengadakan kelas-kelas ilmu secara online bagi mereka yang tidak berkesempatan untuk.menghadiri kelas secara ofline

Hari ini saya kongsikan salah satu kelas nutrisi ( H&W talk ) yang di adakan oleh pihak shaklee sendiri secara percuma untuk semua pengedar.

 

Haishhh bukan senang nak dapat ilmu free kan , ialah sekarang semuanya berbayar tiada yang percuma . H&W talk ini ini akan diadakan setiap bulan di setiap branch shaklee terpilih mengikut bahasa yang ditetap kan .Bahasa melayu dan jugan mandarin . Mudahkan.

 

Ini lah masanya boleh jumpe rakan-rakan seperjuangan aka kakak-kakak bawang ..tapi bukan sebarang bawang taw ..

 

Kelas bisnes Shaklee
Ada aktiviti sampingan taw..anak-anak pon boleh join sekali .

 

Nutrionist yang pandai berbahasa melayu dan mudah faham bagi kita-kita yang melayu nih.

Pada yang mecari perniagaan yang di support 100% oleh company korang harus la pilih shaklee . Tapi jika diri sendiri tak nak berusaha harirkan diri tak boleh jugak kan  . Kelas yang di anjurkan juga boleh bawa anak taw so jangan risau jika anda korang xda siapa nak jaga ..hehe

Yang best dapat vitamin free taw

Ada banyak lagi taw aktiviti yang saya dan group lakukan ,selain dari program shaklee nih sebahagian kecil saja . Jika berbisnes perlu la mempunya banyak aktiviti yang diikuti baru la bersemangat sentiasa kan.

Jika korang suka sangat melalukan altiviti diluar rumah sambil mengenali orang lain dan juga ingin kan satu perniagaan yang sentiasa hidup dan bersemangat , jom sertai saya saya di Jemaah SWAF, pastinya korang akan berpeluang sertai banyak aktiviti lain termasuk la pelbagai contest yang membuatkan korang berpeluang ke luar negara..

Jom sertai saya segera  .

Founder SWAFJ

HAFIZAH ZAMRI | 0164459690

1188628

Tagged ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *