Uncategorized

Cara Turunkan Bacaan Darah Tinggi Dengan Cepat Dan Semulajadi

Hipertensi atau lebih dikenali sebagai darah tinggi adalah tidak asing lagi di kalangan masyarakat kita . Ia juga di kenali sebagai Pembunuh Senyap No 1 di Malaysia . Oleh itu tidak hairan la ramai di antara masyarakat kita sangat sinonim dengan penyakit darah tinggi ini .

Pengedar shaklee ipoh ,pengedar shaklee kulim , ubat darah tinggi

Entry hari ini saya kongsikan kisah seorang penghidap masalah darah tinggi yang dihidapi Puan Arbayiah telah berjaya menurunkan bacaan darah tinggi beliau ke paras normal sehingga tidak perlu membuat pemeriksaan dengan kerap lagi,kini beliau hanya membuat pemeriksaan setiap 6 bulan sahaja untuk memastikan bacaan darah tunggi beliau ditahap normal

Assalamualaikum..
Nama saya Arbayiah Binti Mohd Noh dan berumur 53 tahun. Saya seorang suri rumah dan kini menetap di Selangor serta mempunyai 5 orang anak. Saya ingin berkongsi pengalaman saya mengamalkan Vivix kerana masalah darah tinggi, sakit tumit dan cepat penat.
.
Saya pernah mencuba pelbagai suplemen, berjumpa doktor dan membeli produk lain seperti Jus Nusantara, Jus dari produk Zhulian dan macam-macam lagi. Doktor juga membekalkan ubat-ubatan setiap kali selepas check up.
Testimoni darah tinggi vivix shaklee ,pengedar shaklee kulim , cara kurangkn hipertensi.

 

.
Saya mula mengenali Shaklee melalui phamplet yang dibawa pulang oleh anak saya, Nurliyana. Beliau merupakan seorang pengedar Shaklee. Saya juga turut membuat pembacaan di Internet untuk mengetahui kandungan Vivix serta membaca testimoni-testimoni di Internet.
.
Saya mengambil 1 sudu teh Vivix setiap pagi. Selain Vivix, saya turun mengambil Ostematrix setiap hari. Selepas 5 bulan mengamalkan kedua-kedua produk ini secara konsisten, bacaan darah tinggi saya telah menurun dan dulu setiap 1-2 bulan saya perlu pergi ke klinik untuk check up, kini cuma 6 bulan sekali sahaja. Saya juga telah menghabiskan 2 botol Vivix dalam tempoh 5 bulan ini.
.
Saranan anda saya untuk pembaca yang mempunyai masalah seperti saya, minumlah Vivix untuk kesihatan yang menyeluruh. Saya berasa sangat gembira kerana bacaan darah tinggi saya telah berkurang bacaannya. Saya juga sangat berpuas hati sebab dengan Vivix ini saya tidak lagi perlu mengambil ubat-ubat lain. Ianya memudahkan saya yang tak suka sangat makan ubat ini.
.
Saya ingin mengucapkan terima kasih kepada anak saya kerana memperkenalkan Vivix kepada saya. Selama 4 tahun saya menghidap darah tinggi ini, akhirnya saya bebas. Malah berat badan saya juga turun dengan banyak selepas mengamalkan Vivix.
Terima kasih Vivix! Saya sayang Vivix! 😉

Jika anda menghadapi masalah darah tinggi yang sama seperti Puan arbayiyah dan ingin berikhtiar dengan vivix dan supplement shaklee untuk masalah darah tinggi anda boleh menghubungi saya call/whatsup 0164459690. 

 

Saya akan memberikan konsultasi dan tips cara makan  yang terbaik buat anda .

 

Hafizah Zamri | kakcik

Whatssap/ call: 0164459690

Your most wanted Shaklee Independent Distributor .

Fb : Hafiza Zamri Acik

FanPages : Kita sihat

 

Jika mahu membuat Pembelian secara terus melalui online boleh klik sini 

 

 Darah tinggi (VIVIX)

 

Jika anda ingin membuat pembelian vitamin yang lain juga anda haruslah menghubungi saya supaya saya dapat memberikan konsultasi dan vitamin yang tepat bagi setiap masalah anda.

 

Dan di ingatkan Selepas membuat pembelian anda haruslah menghubungi saya untuk jadual makan yang betul 

 

Saya adalah merupakan Pengedar Shaklee Kulim Sejak tahun 2015 lagi dan membuat Cod di sekitar kulim , Kulim Hitech , Sg ular, Lunas , Kilang Lama termasuk Giant dan Tesco Kulim.

Saya juga mempunyai perkhidmatan pengeposan diseluruh Malaysia dengan serendah rm10 sahaja termasuk Sabah dan Sarawak.

 

PENGEDAR SHAKLEE KULIM

PENGEDAR SHAKLEE LUNAS

PENGEDAR SHAKLEE SUNGAI ULAR

PENGEDAR SHAKLEE MACHANG MERBOK

PENGEDAR SHAKLEE KULIM HITECH

PENGEDAR SHAKLEE KILANG LAMA

PENGEDAR SHAKLEE SEBERANG JAYA

PENGEDAR SHAKLEE UITM PENANG

PENGEDAR SHAKLEE PERDA

PENGEDAR SHAKLEE IPOH
PENGEDAR SHAKLEE ST18 IPOH
PENGEDAR SHAKLEE BOTANI IPOH
PENGEDAR SHAKLEE MERU IPOH
PENGEDAR SHAKLEE KLEBANG JAYA IPOH
PENGEDAR SHAKLEE TAMBUN IPOH
PENGEDAR SHAKLEE SUNWAY IPOH
PENGEDAR SHAKLEE KG KEPAYANG IPOH
PENGEDAR SHAKLEE PERLIS
PENGEDAR SHAKLEE PADANG BESAR
PENGEDAR SHAKLEE ARAU
PENGEDAR SHAKLEE KELANTAN
PENGEDAR SHAKLEE SABAH
PENGEDAR SAHKLEE SARAWAK
PENGEDAR SHAKLEE SUNGAI BULOH
PENGEDAR SHAKLEE PAHANG
PENGEDAR SHAKLEE TERENGGANU

Desclimer : Vivix dan supplement shaklee bukan lah tujuan merawat tetapi hanya sekadar makanan tambah bagi mencukupkan nutrisi dan membekalkan tenaga .

Tagged , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *