Set Vitamin, Testimoni Set Sembelit

Sembelit Dan Masalah Buang Air Besar Tiada lagi

Cara atasi sembelit

 

Masalah buang air besar dan sembelit boleh menyebabkan ia menganggu kerja harian dan aktiviti kita setiap hari.Kulit mudah kusam akibat toksin didalam badan tidak dapat dibuang dengan sempurna. Malah berat badan juga akan makin naik tanpa ada sebarang perubahan walaupun sedang berdiet.

Jika terus dibiarkan masalah ini, ia boleh mengakibatkan badan kita tidak sihat dan kulit wajah kita pun kusam, tua dari usia sebenar kita dan kita boleh mengidap KANSER USUS.

Sembelit dan masalah penghadaman boleh menyebabkan usus kita menjadi tidak sihat dan ia boleh menyebabkan buasir terjadi akibat dari terlalu kerap meneran dan menahan dari membuang air besar.

Alhamdulillah itulah yang saya alami sebelum kenal set vitamin Shaklee ini. Pada mulanya saya mengambil set menyusu asas yang terdiri dari alfalfa, lecithin dan Ostematrik. Alhamdulillah susu badan kembali meriah time tu dan yang paling menggembirakan saya ialah masalah sukar buang air besar dan kerap sembelit saya telah dapat diatasi.

Kalau ingatkan dahulu 2 kali seminggu atau 3 atau 4 hari sekali adalah rutin biasa saya dapat membuang. Dan dah tentulah ia sangat menyakitkan.

Pada mulanya saya menyangkakan adalah menyebabkan ia memudahkan pelawasan. Tapi sangkaan saya meleset. Masalah sukar buang besar dan sembelit saya terus hilang malah saya kini konsisten dapat membuang air besar 1 atau 2 kali sehari. Alhamdulillah.
.
Bila saya kongsikan kegembiraan saya ini dengan upline saya iaitu ummi mai md saupi. Barulah saya tahu Ostematriklah yang banyak membantu masalah saya ini.

Ostematrik Shaklee ini ialah supplement kalsium yang lengkap dengan pelbagai zat yang diperlukan oleh tubuh kita. Ia mengandungi mineral magnesium,fosforus,vitamin D, zink , kuprum, manganes dan boron.

Jadi terbukti Ostematik Shaklee bukan sekadar kalsium biasa.. Dan baru saya tahu jika ingin memilih pil kalsium pastikan pil kalsium yang kita pilih ada vitamin D agar ia membantu penyerapan kalsium ke dalam tulang dan tubuh kita dengan baik.

Alhamdulillah setelah konsisten mengambil set vitamin ini, apa yang menggembirakan hati saya selain masalah buang air besar dan sembelit dapat diatasi, berat badan saya juga kembali turun dan bmi saya kini stabil.

Set Sembelit Shaklee ,

Puan Hartini gembira masalah sembelit beliau sudah tidak lagi

Kulit saya kini juga tidak kusam lagi malah sakit lutut yang saya alami kecederaan dizaman sekolah dulu kini tidak sakit lagi.

Alhamdulillah

Semoga dengan perkongsian saya ini, dapat membantu ibu-ibu dan mereka diluar sana yang mengalami masalah sembelit seperti saya dapat mengatasinya dengan mencuba Set Sembelite Shaklee ini. Alhamdulillah.
.
Dengan mengamalkan vitamin dengan konsisten, saya kini lebih sihat ,cergas dan gembira menjalani kehidupan harian saya.

Terima kasih Shaklee..

Anda mempunyai masalah sembelit yang sama dengan puan Hartini?

Ya anda boleh mengatasainya dengan Set Sembelit Shaklee .

Jika anda ingin dapatkan vitamin dan Konsultasi percuma seumur hidup dan cara makan vitamin yang betul anda boleh menghubungi saya di talian:

Nurhafizah zamri
016-4459690

Atau anda boleh klik gambar dibawah untuk terus whatsApp saya

Set sembelit shaklee

Anda juga boleh membuat pembelian secara online mengunakan kad kredit atau kad debit sekirannya ia lebih memudahkan anda..

Set sembelit shaklee

Selepas membuat pembelian anda haruslah menghubungi saya untuk memudahkan saya memberikan cara makan yang betul sehingga anda mendapat result yang terbaik untuk dapat sekaligus dapat membanyu menyelesaikan masalah sembelit anda .

Konsultasi saya hanya exclusive untuk semua pelanggan saya sahaja dan ianya adalah seumur hidup . ?

 

Anda mungkin juga berminat dengan artikel ini :

Kulit wajah berjerawat teruk dan cara atasinya

 

Tagged , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *