Uncategorized

Cara Hilangkan Migrain Tanpa Ubat : Penghidap Migrain Selama 18 Tahun Kini Bebas Migrain

Migrain, salah satu penyakit yang kebanyakkan daripada kita pernah mengalaminya. Ia merupakan salah satu penyakit yang selalu berlaku di kalangan masyarakat. Orang yang mengalami migrain selalunya akan menyatakan sakit kepala di bahagian sebelah sahaja dan ianya kerap kali berlaku.
Ubat migrain
Apabila berkata mengenai simptom ia juga boleh melibatkan  pelihatan iaitu mata dan juga deria lain sebelum terjadinya migrain .Ia juga boleh mempunyai simptom yang melibatkan penglihatan dan deria yang lain sebelum diserang penyakit ini. Ia dipanggil sebagai ‘aura’ yang membawa maksud sebelum seseorang itu mempunyai migrain, dia akan merasakan pemandangannya terganggu dan juga deria seperti deria rasa merasakan sesuatu perkara yang lain.
.
Oleh itu hari nih saya lagi sekali ingin berkongsi tentang kisah seorang wanita yang lama menghidap migrain sejak usianya 11 tahun lagi. Lama kan hampir 18 tahun menderita sakit kepala kerana migrain.kisah dibawah diceritakan sendiri oleh beliau bagaimana beliau menghilangkan sakit migrain beliau tanpa sebarang ubat dan kini beliau telah bebas daripada migrain.
Assalamulaikum..
Saya Nurul Atikah berumur 29 tahun dan sudah berkahwin.
Disini saya nak kongsikan sikit  pengalaman saya macam mana bermulanya sakit kepala atau migrain yang teruk.
.
Saya bermula sakit kepala atau migrain ketika berusia 18 tahun. Ketika itu minggu akhir suai kenal pelajar baru di Politeknik Merlimau Melaka. Malam sebelum habis program kepala saya semakin sakit. Sakit yang teramat sangat. Menangis tu jangan cakap la. Menahan sakit.. Huhuhuhu
.
Sampai la saya serah diri pada urusetia program. Saya kata saya dah tak tahan sakit kepala minta mereka hantarkan ke klinik yang berdekatan. Jam 11 malam saya di bawa ke klinik.
.
Tiba di klinik doktor mulakan rawatan dan pelbagai soalan doktor tanya. Doktor tanya “Bila kena panas kepala sakit tak?”
Iya kepala saya sakit dan banyak lagi la soalan dari doktor.Nampaklah doktor tulis itu ini sebagai rekod.
.
Akhirnya doktor kata saya ada migrain, “Apa doktor? Saya ada migrain? Kenapa boleh macam tu doktor? Saya sakit kepala biasa saja” 
.
Doktor ketawakan saya dengan soalan bertubi-tubi. Saya punya takut tu macam apa. Macam penyakit yang serius je.. hihihi
.
Jadi bermula dari situ ubat sakit kepala kena sentiasa bawa tidak kira ke mana sekali pun. Jika ubat tertinggal perlu ada Panadol dalam beg tangan.
Terdetik dalam hati sampai bila nak bergantung pada ubat ni. Errmmm… 
.
Mula cari itu ini di farmasi tapi tidak serasi. Malah lagi sakit kepala ni bila minum air Nescafe. Jangan cakap la. Boleh demam tau bila tahan sakit.
.
Ketika berusia 25 tahun saya kenal Shaklee dan bermula episod mencuba B-Complex dan Ostematrix.
Pengedar shaklee kulim, pengedar shaklee ipoh
.
Waauuuu teruja terus. Sebab bila saya ambil B-Complex dan Ostematrix sakit kepala tu nak datang pun segan. Segar sentiasa.
.
Alhamdulillah saya tak perlu bergantung kepada painkiller dan Panadol lagi.
Kalau sakit kepala datang pun saya mmg cepat ambil b complek dan ostematrik rehat kejap alhamdulillah makin berkurang dan tak melarat seperti sebelum ini.
.
Kenapa saya ambil Bcomplex dan Ostematrix?
1. Mengekalkan tekanan darah normal
2. Membantu mengasimilasikan kalsium ke dalam tulang
3. Meningkatkan fungsi otak
4. Mengurangkan sistem kemurungan dan tekanan
5. Menolong pengecutan otot dan saraf
6. Bcomplex anti stress
.
Rupa- rupanya sakit kepala ni  sebenarnya tanda-tanda kita kekurangan kalsium.
.
Jadi kepada rakan-rakan saya yang sakit kepala atau migrain yang teruk saya galakan anda cuba la set migrain shaklee ini. Insha Allah anda akan terus jatuh cinta…
Shaklee selamanya dihatiku..
Alhamdulillah puan Atiqah telah mendapat mengurangkan sakit migrain beliau dan mendapat kesihatan yang lebih selepas amalkan set migrain shaklee dan terima kasih pada beliau kerana sudi berkongsi pengalaman beliau sendiri. Kini beliau sedang amalkan pulak set kesuburan shakee dan mohon kita sama- sama doakan beliau mendapat zuriat solah dan solehan .amin
Disini saya juga serta lagi beberapa testimoni lain yang mengamalkan set migrain shaklee ini .
Ubat migrain, ubat sakit kepala, pengedar shaklee kulim, pengedar shaklee ipoh
Pengedar Shaklee Kulim, Pengedar Shaklee Ipoh, testimoni migrain shaklee

Jika anda menghadapi masalah yang sama dan ingin berikhtiar menghilangkan sakit migrain anda dengan Set Migrain Shaklee anda boleh menghubungi saya call/whatsup 0164459690


Saya akan memberikan konsultasi dan tips cara penjagaan yang terbaik untuk masalah migrain anda dengan baik .

Konsultasi hanyalah akan diberikan selepas proses pembelian vitamin set migrain melalui saya .

Hafizah Zamri | kakcik

Whatssap/ call: 0164459690

Your most wanted Shaklee Independent Distributor . 

Fb Hafiza Zamri Acik

FanPages : Kita sihat


Jika mahu membuat Pembelian secara terus melalu online boleh klik sini 


Set Migrain Shaklee


Selepas membuat pembelian anda haruslah menghubungi saya untuk jadual makan yang betul 


Saya adalah merupakan Pengedar Shaklee Kulim Sejak tahun 2015 lagi dan membuat Cod di sekitar kulim , Kulim Hitech , Sg ular, Lunas , Kilang Lama termasuk Giant dan Tesco Kulim.

Saya juga mempunyai perkhidmatan pengeposan diseluruh Malaysia dengan serendah rm10 sahaja termasuk Sabah dan Sarawak.

PENGEDAR SAH SHAKLEE KULIM

PENGEDAR SAH SHAKLEE LUNAS

PENGEDAR SAH SHAKLEE SUNGAI ULAR

PENGEDAR SAH SHAKLEE MACHANG MERBOK

PENGEDAR SAH SHAKLEE KULIM HITECH

PENGEDAR SAH SHAKLEE KILANG LAMA

PENGEDAR SAH SHAKLEE SEBERANG JAYA

PENGEDAR SAH SHAKLEE UITM PENANG

PENGEDAR SAH SHAKLEE PERDA

PENGEDAR SAH SHAKLEE IPOH
PENGEDAR SAH SHAKLEE ST18 IPOH
PENGEDAR SAH SHAKLEE BOTANI IPOH
PENGEDAR SAH SHAKLEE MERU IPOH
PENGEDAR SAH SHAKLEE KLEBANG JAYA IPOH
PENGEDAR SAH SHAKLEE TAMBUN IPOH
PENGEDAR SAH SHAKLEE SUNWAY IPOH
PENGEDAR SAH SHAKLEE KG KEPAYANG IPOH
PENGEDAR SAH SHAKLEE PERLIS
PENGEDAR SAH SHAKLEE PADANG BESAR
PENGEDAR SAH SHAKLEE ARAU
PENGEDAR SAH SHAKLEE KELANTAN
PENGEDAR SAH SHAKLEE SABAH
PENGEDAR SAH SAHKLEE SARAWAK
PENGEDAR SAH SHAKLEE SUNGAI BULOH
PENGEDAR SAH SHAKLEE PAHANG 
PENGEDAR SAH SHAKLEE TERENGGANU
PENGEDAR SAH SHAKLEE LANGKAWI
PENGEDAR SAH SHAKLEE PANGKOR
PENGEDAR SAH SHAKLEE PARIT RAJA
PENGEDAR SAH SHAKLEE JOHOR
PENGEDAR SAH SHAKLEE BRUNEI

Tagged , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *