Set Vitamin

Cara Atasi Keputihan Semasa Hamil Secara Selamat

 

Keputihan semasa hamil? Mungkin ada antara kita ibu-ibu nih pernah mengalaminyakan dan sudah tahu cara atasi keputihan yang ada. Keputihan nih memang la tidak asing lagi bila waktu zaman sebelum berkahwin ada yang ambil mudah ada yang begitu peka pada masalah keputihan ini. Semasa hamil kita sebagai ibu harus ambil berat akan masalah keputihan ini kerana ia mungkin boleh mengundang beberapa masalah kesihatan pada diri ataupun pada kandungan sendiri .

Ianya sangat merbahaya bagi keputihan yang telah bertukar menjadi kehijauan , kehitaman atau lebih teruk apabila ia menjadi busuk dan akan mengakibatkan orang sekeliling kita menjadi tidak selesa terutama sekali suami .

Anda mahu ianya terjadi?

Nak tahu Cara atasi keputihan semasa hamil tanpa bersusah payah dan dan pastikan ianya selamat?

Oleh itu dalam entry saya kali ini , saya ingin kongsikan produk vitamin daripada shaklee yang boleh membantu atasi masalah keputihan bagi ibu hamil dengan cara berkesan selamat dan semulajadi . Ibu – ibu tidak perlu risau lagi akan produk ini , kerana ia telah dirumuskan sesuai bagi ibu hamil yang mengalami masalah keputihan dan Set vitamin Keputihan ini juga terdapat di dalam set hamil shaklee.

Cara atasi keputihan semasa hamil

 

Apakah khasiat dan kebaikan setiap vitamin ini .

 

Garlic Complex

– Ia bertindak sebagai antibiotik semulajadi dan ianya sangat selamat untuk ibu hamil. Dihasilkan dari sumber bawang putih yang dapat membantu membasmi kuman dan bakteria

 

Vitamin C

– bertindak sebagai agen tingkatkan sistem imun tubuh badan dan diformularsasikan dari extrak jagung yang tidak akan memudaratkan ibu hamil dan kandungan

Bcomplex

–¬† Perlu kita tahu kekurangan Vitamin B didalam badan akan menyebabkan infeksi kepada vagina dan oloh itu ia perlu di ambil untuk mengelakan infeksi berlaku .

Anda perlukan Set Keputihan Hamil ini untuk atasi masalah keputihan semasa hamil anda sekarang?

Anda boleh dapatkan set keputihan ini daripada saya dengan hanya klik gambar dibawah

 

Pengedar Shaklee

 

Atau anda boleh terus boleh membeli secara online mengunakan kad kredit/kad debit  di ruang web kami dengan klik gambar dibawah

 

Set keputihan hamil shaklee

Kenapa anda perlu membeli dengan saya ?

Ya, anda perlu membeli dengan saya kerana saya akan bantu ibu- ibu yang mempunyai masalah keputuhan semasa hamil ini dengan cara makan yang betul dan tips-tips yang sangat berguna .

Setiap pembelian dengan saya , saya akan berikan konsultasi secara percuma dan ianya tidak dapat dari mana-mana pihak lain termasuk lah farmasi dan belian online lain .

Saya akan pastikan anda akan dapar atasi masalah keputihan nih dengan baik .

 

Nurhafizah Zamri

Your trusted Sid

1188628- 0164459690

Tagged , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *