Uncategorized

ESP (Soy Protein Isolate Powder)

Membekalkan tenaga berkekalan dengan protein berasaskan tumbuhan yang berkualiti tinggi Kod Produk:11003 (850g)                                       ESP Soy Protein Isolate Powder merupakan sumber protein biologi yang lengkap berasaskan tumbuhan yang secara semulajadi rendah lemak, bebas kolestrol dan kaya dengan asid amino penting. Ia terbukti…

Read More

Uncategorized

Mencuci Secara Semula Jadi Tanpa Racun

Hampir 99 % bahan pencuci rumah masa kini mengandungi kimia tinggi dan boleh membahayakan setiap penggunanya ,terutama bagi kanak-kanak . Dengan demikian  kita mesti memastikan bahan pencuci rumah adlaah bebas dari bahan kimia yang merbahaya supaya ia tidak mengundang penyakit lain .   Oleh itu Mesti ramai yang tercari-cari satu pencuci rumah yang selamat berkesan dan semula jadi dan dah…

Read More

Uncategorized

Tips Kurangkan Stress

                                                      Stress boleh jadi bagus dan juga boleh jadi tidak bagus  Bagusnya stress, bila kita berusaha nak keluar dari zon stress tu & akhirnya jadi tak stress lagi. Tak bagusnya stress bila tak dihandle…

Read More

Uncategorized

Tips Mudah Travel Dengan Anak Kecil

Bila ada anak2 kecil, baik travel dekat ataupun jauh, cabarannya pasti ada. Kalau nak ke pasar dengan budak2 pun rasa huru hara dah kan. Inikan pula ke tempat asing.Bagaimana nak uruskan anak2 semasa travel & still keeping ourselves sane? Kat bawah antara tips2 yang boleh korang guna masa nak travel dengan anak2 .. 1- Jangan over-expect sgt dengan diorang Kalau…

Read More

Uncategorized

Pengedar Shaklee Aktif

Saya Nurhafizah zamri Isteri kepada En.Azizul Hakim dan ibu kepada Azzalea Hana Sofia. Saya adalah Pengedar Sah Shaklee Aktif KULIM KEDAH dan disekitar kawasan utara.                                                             Saya mula mengenali produk shaklee ni…

Read More

Uncategorized

Kadar Kencing Manis Mulai Turun Dengan Pengunaan Vivix

                                        , Testimoni dibawah mengenai kisah sebenar seorang maksu kepada salah seorang pengedar shaklee . Kisah ini dicerita kan oleh beliau untuk berkongsi kebaikan mengenai Vivix yang membantu menurunkan kadar kencing manis maksu beliau selepas mengamalkan vivix selama 2 minggu .. SEV21…

Read More

Uncategorized

Apa Itu Detox

Detox.Detox.Detox. kemain hotnya nama perkataan detox sekarang nih  Detox adalah proses membersihkan usus dimana segala toksin, lemak dan lendir yang melekat didinding usus dikeluarkan melalui pembuangan air besar. Selepas dinding usus kita bersih, badan kita dapat menyerap nutrien pada tahap optimum. So sebab tuh lah detox amat penting sebelum mengambil apa2 jenis vitamin ..ape yang ada pada vitamin akan mudah…

Read More

Uncategorized

Cara atasi kulit wajah berjerawat teruk

Perubahan Hormon membolehkan  terjadinya permasalahan kulit wajah yang teruk . Puan Lisa mengalami permasalahan kulit wajah yang teruk selepas melahirkan anak. Beliau dikatakan mengalami masalah HORMON EXCHANGE .Kulit wajah beliau kembali cantik selepas mengunakan produk shaklee 1 tempoh .. Jom baca kisah puan Lisa mengenai permasalahan beliau . Belum cuba belum tahu ya .. Salam buat semua, Nama saya Lisa Laing.…

Read More