Uncategorized

Kenapa No. Daftar KKM Dan Pelekat Hologram Perlu Dipaparkan?

Apabila jika kita membeli sesuatu supplement kesihatan mahu pon kosmetik kecantikan kita perlulah memastikan sejauh mana produk in mendapat peniktirafan HALAL dan sejauh mana produt ini selamat digunakan adakah ia mendapat kelulusan dari Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) Semua produk farmaseutikal termasuklah suplemen kesihatan dan persediaan tradisional perlu berdaftar dengan Pihak Berkuasa Kawalan Dadah (PBKD) sebelum dipasarkan di Malaysia. Penilaian terhadap…

Read More

Uncategorized

Vitamin Shaklee Halal Ke?

Sijil Halal Shaklee 2017 | Alhamdulillah, dah dapat Sijil Halal Shaklee 2017 yang baru dan masih panas-panas lagi ni baru je download dari sistem online shaklee2u.com.my Kami gembira dengan komitmen yang diambil pihak Shaklee demi menjaga hak pengguna muslim di Malaysia. Sijil ini diperbaharui setiap tahun dan untuk Sijil Halal Shaklee 2017 ini juga pun sama, sah sehingga 31hb Disember 2017.Sijil…

Read More

Uncategorized

Luka Bersalin Sembuh Ikhtiar Dengan Vivix

Bersalin secara normal adalah sesuatu yang yg diidamkan oleh semua ibu yang bakal bersalin namun apabila mengalami jahitan sikit atau banyak , selalu menghantui para ibu yang akan bersalin buat kali pertama atau kali yang kedua atau sebagainya ..Ia akan menjadikan trauma pada para ibu . Jika tersilap penjagaan luka bersalin juga boleh mengakibat kan kemudaratan kepada para ibu seperti…

Read More

Uncategorized

Petunjuk untuk Surau Di GURNEY PLAZA

Haiii uolssss … Mesti rasa agak susah kan nak cari surau dekat mall2 besar tambah lagi kalo mall2 yang yang kite xpernah jejak .. So dont wory yahhh ..lepas nih kak cik akan update setiap kali pegi mall yang berbeze ..just google je .. Buat kali pertama … kakcik share surau di mall Gurney plaza penang .. Sangat2 senang nak…

Read More

Uncategorized

ESP (Soy Protein Isolate Powder)

Membekalkan tenaga berkekalan dengan protein berasaskan tumbuhan yang berkualiti tinggi Kod Produk:11003 (850g)                                       ESP Soy Protein Isolate Powder merupakan sumber protein biologi yang lengkap berasaskan tumbuhan yang secara semulajadi rendah lemak, bebas kolestrol dan kaya dengan asid amino penting. Ia terbukti…

Read More

Uncategorized

Mencuci Secara Semula Jadi Tanpa Racun

Hampir 99 % bahan pencuci rumah masa kini mengandungi kimia tinggi dan boleh membahayakan setiap penggunanya ,terutama bagi kanak-kanak . Dengan demikian  kita mesti memastikan bahan pencuci rumah adlaah bebas dari bahan kimia yang merbahaya supaya ia tidak mengundang penyakit lain .   Oleh itu Mesti ramai yang tercari-cari satu pencuci rumah yang selamat berkesan dan semula jadi dan dah…

Read More

Uncategorized

Tips Kurangkan Stress

                                                      Stress boleh jadi bagus dan juga boleh jadi tidak bagus  Bagusnya stress, bila kita berusaha nak keluar dari zon stress tu & akhirnya jadi tak stress lagi. Tak bagusnya stress bila tak dihandle…

Read More

Uncategorized

Tips Mudah Travel Dengan Anak Kecil

Bila ada anak2 kecil, baik travel dekat ataupun jauh, cabarannya pasti ada. Kalau nak ke pasar dengan budak2 pun rasa huru hara dah kan. Inikan pula ke tempat asing.Bagaimana nak uruskan anak2 semasa travel & still keeping ourselves sane? Kat bawah antara tips2 yang boleh korang guna masa nak travel dengan anak2 .. 1- Jangan over-expect sgt dengan diorang Kalau…

Read More

Uncategorized

Pengedar Shaklee Aktif

Saya Nurhafizah zamri Isteri kepada En.Azizul Hakim dan ibu kepada Azzalea Hana Sofia. Saya adalah Pengedar Sah Shaklee Aktif KULIM KEDAH dan disekitar kawasan utara.                                                             Saya mula mengenali produk shaklee ni…

Read More